EDENLAND PARK este una din cele mai faine locatii de pe langa Bucuresti in care iti poti petrece o zi intreaga, mai ales daca ai un copil dornic de aventura. Cu siguranta dupa 4-5 ore in parc va fi destul de obosit de miscare.
EDENLAND PARK este o destinatie de care vroiam sa va povestesc de foarte mult timp, insa am asteptat sa merg din nou acolo ca sa fac multe multe poze cu care sa va si delectez privirea. Sper ca acest articol si pozele realizate astazi in parc sa va imbie sa le treceti macar odata parcul, pentru ca merita.

Imagine traseu copii

Imagine traseu adult
Pana in vara anului trecut in parc intrarea era libera, insa devenise la un moment dat extrem de aglomerat asa ca organizatorii s-au gandit sa mai limiteze putin accesul. Asa ca din vara anului trecut s-a pus o taxa de intrare.
- copii sub 3 ani intra gratuit
- copii intre 3 si 17 ani achita o taxa de 5 ron
- adultii achita o taxa de 10 ron
Bun…zis si facut, insa in parc nimic nu e gratuit. Totul e contracost. Gratuit e doar aerul pe care il respiram, pentru ca pana la urma si plimbarile obisnuite le platim prin intrarea de la poarta. EDENLAND este gandit excelent ca o sursa de bani. Nu ma intelegeti gresit! Este un loc minunat, insa nu prea poti merge acolo fara cel putin 150 ron pentru o familie cu 2 copii, daca punem la socoteala intrarea in parc, accesul copiilor pentru macar 2 ore la trasee, 2-3 ape, ceva de ciuguleala.

Centru Edenland Park
Regulile parcului spun ca nu ai voie sa introduci mancare si bautiri in parc, deci practic totul trebuie consumat de la ei. Practic,daca ai copii micuti nu prea ai cum sa nu aduci macar pentru ei ceva de acasa, un sandwich, un fruct, un iaurt, ceva mai sanatos.
Ce m-a socat foarte tare a fost faptul ca si locul de joaca este contracost, respectiv 30 ron / toata ziua / per copil. Adica cum adica zic eu? Dupa ce ca platesti intrarea in parc, deja 25 ron daca stam sa ne gandim la doi adulti cu un copil, sa mai dai inca 30 ron doar pentru un parculet care contine aceleasi leagane, topogane, ca si clasicele locuri de joaca?? Hmmmm, nu prea cred. Dar cu toate acestea, erau cativa copii pe acolo. Doar cei care aveau pana in 2 anisori intrau acolo gratuit. Pe asta chiar nu am inteles-o sincer.
Iata cum arata locul de joaca pentru copii:
Ce poti face la EDENLAND PARK?
Ce mi-a placut super mult in parc este faptul ca au cateva casute pe care le poti inchiria peste noapte, Unele sunt in copac, dupa cum se vede in poza de mai jos, altele sunt pe pamant. Preturile sunt destul de piperate dupa parerea mea, insa nu am vazut interioarele ca sa va pot spune si cum arata. Intradevar, cred ca e fain sa dormi cu gandul ca esti cumva in natura, sa auzi dimineata cocosii, sa fie racoare si umbra, sa iti bei cafeaua dimineata pe mica terasa din fata casei. Cred ca asta ar fi cea mai tare experienta a mea acolo.

Casuta de inchiriat
In ceea ce priveste experienta copiilor, nu cred ca exista ceva care sa nu le placa, de la calarit, pana la trasee si loc de joaca. Totul se completeaza foarte bine, totul este super bine pus la punct, iar curatenia este exemplara. Am mai fost si in alte locuri bine ingrijite pe langa Bucuresti, despre care voi scrie in vara aceasta, dar nici unul nu pare asa bine intretinut, asa curat, asa frumos ca Edenland.
Cum arata zona de calarie:
Iar cand cei mici au obosit, te pot plimba prin mica lor gradina zoologica cu caprioare, ren, caprita, lame, cocosi, camile, pentru o mica doza de relaxare.
Care sunt preturile la EDENLAND PARK?
Preturile pentru traseele in copaci sunt afisate in tabelul de mai jos.
De asemenea, sunt si alte activitati pe care le puteti face, cum ar fi trasul cu arcul sau cu pusca, paintball, airsoft, ping pong, escaladare perete, echitatie, inchiriere biciclete pentru plimbare prin parc, si faimosul Eden jump, care tine vreo 2 minute.

Zona de tir, tras cu arcul

Paintball
Pentru toate acestea regasiti in poza de mai sus preturile. Ce vreau sa va spun este ca nu toate mi se pare ca merita. Saritura Eden, sau Eden Jump mi se pare o prostie. Este intradevar de la inaltime, dar practic e un fel de tiroliana din care te dai dintr-o parte in alta, si care tine foarte putin. Cei 20 ron pe care ar trebui sa ii cheltuiti pentru eden jump mai bine ii dati pe un traseu care poate fi mai interesant decat aceasta saritura, pentru ca unele trasee sunt chiar dificile si la inaltime mare.
Ce poti manca la EDENLAND PARK?
Oferta nu este super abundenta, insa nici de neglijat. Pe una din aleile care duc dinspre partea cu trasee a parcului spre zona de echitatie era presarata de magazine imbietoare. Am vazut *Casuta cu placinte boieresti* cu preparate care pareau apetisante, cat si *Burger shop* de unde venea un miros excelent de carne de vita la gratar. In plus fata de acestea existau foisoare in care era mancare gatita, un chiosc micut si cochet cu inghetata, si un altul cu clatite.

Chiosc de inghetata

Burger Shop

Zona cu restaurant
Am vazut de fiecare data cand am fost aici ca se pot organiza si zile onomastice. Nu am gasit informatii pe pliantele sau pozele de la ferma, insa va pot spune ca au destul foisoare ce pot fi rezervate, iar in ceea ce priveste mancarea pareau a fi aduse de catering si aratau bine. In ceea ce priveste partea aceasta cel mai bine va puteti interesa direct la ei, insa este o idee buna pentru o petrecere de copii daca vremea este buna. Cu siguranta cei mici nu vor uita prea curand o zi de nastere aniversata la Edenland, pentru ca este intradevar ceva special.

Foisor pentru aniversari
Una peste alta mie mi s-a parut o locatie faina, plina de verdeata si super racoroasa vara. Un loc in care te poti relaxa si poti face de asemenea miscare. Un loc in care cei mici pot face ceva diferit, pot castiga incredere in ei prin parcurgerea traseelor dedicate varstei, un loc minunat pentru aniversarea celor mici si celor mari. Asadar, va invit cu drag sa le pasiti pragul! Macar o data in vara aceasta. Si astept parerile voastre dupa ce ati fost acolo, pe blog.
Cu drag,
Cristina
Lasa un comentariu