Toys Kids and Stuff

Vino alaturi de mine sa vezi cum e viata cu trei baieti

Cristina Sarbescu

Despre mine in cateva cuvinte

Cine sunt eu?

Sunt o mamica tanara cu doi copii. Am 34 de ani si doi baieti minunați cu diferenta de 3 ani intre ei.

Unul dintre ei, Cezar, este un copil cu nevoi speciale, pentru ca s-a nascut cu apraxie oculomotorie fara cauza genetica identificata inca. Mai multe detalii despre aceasta boala si despre Cezar o sa gasiti pe blog la sectiunea OMA si pe pagina lui Cezar de facebook * Impreuna Pentru Cezar – Apraxie Oculomotorie Oculomotor Apraxie OMA *.

Am absolvit Facultatea de comert din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si am urmat un master in Managementul Calității din cadrul facultății Politehnica Bucuresti. Viața insa mi-a oferit pana acum o alta cale , respectiv telecomunicatiile. Am avut sansa sa lucrez timp de aproximativ 13 ani intr-una din cele mai bune companii de telecomunicații din Romania.

Viața mea a fost pana la Cezar una simpla si relativ anosta impartita intre gradinita baiatului cel mare, servici si in putinul timp ramas intre acestea, parcuri, vizite si cumparaturi. Acum viata bate filmul. Alerg intre sedintele de kinetoterapie si inot ale lui Cezar sa mai fac si alte lucruri gospodărești si sa iau copilul cel mare de la gradinita.

Imi place sa stau in natura, Imi place sa calatoresc, desi de cand am devenit mama calatoriile mele au fost numai in tara. Imi place sa ascult muzica si sa îmi petrec timpul cu prietenii nostrii , putini dar foarte buni, prieteni pe care ni i-am format in timp ca si familie.

Acest blog a venit din dorinta de a face ceva pentru mine, de a fi un loc unde pot sa fiu eu insami si doar pentru mine, un loc in care sa se poate regasi si alti parinti, si un loc in care sa putem vorbi deschis despre tot ce presupune viața cu copii.

De asemenea, acest blog isi propune sa cumuleze informatii utile pentru noi ca si parinti, in devenire si nu numai, pentru ca si eu am cautat nu de putine ori diverse informatii in sfera google si nu le-am gasit, sau le-am gasit in *n* surse, nu toate la un loc unde sa ma pot reintoarce atunci cand am avut nevoie.

Tuturor celor care ati ajuns pe blogul meu si ati reusit sa parcurgeti pana la capat aceste randuri le multumesc. Veniti alaturi de mine sa vedeti cum e viata cu doi baieti ! Promit sa aveti subiecte interesante de citit si informatii utile de aflat. In plus, mi-am propus sa va arat cum ne putem distra cu copii in weekend, locurile chile friendly in care am mai fost si ce putem face pentru copii nostri ca sa creasca frumos.

Cu drag,

Cristina.

WhatsApp chat