Stiu….nu am mai scris de luni bune nimic, si da mi-am cam pierdut in toamna anului trecut inspiratia. Insa anul acesta promit ca revin cu forte proaspete si cu subiecte de tot felul, despre experientele noastre (sper placute). Atunci cand am ales sa imi fac un site ma gandeam asa ca la un blog unde sa imi pot exprima parerile, ideile, lucrurile frumose pe care le-am facut impreuna cu familia, experientele dragute pe care as putea sa sa imbie si pe voi, nu ca un site de promovare produse, nu ca un site de cumparare ceva….orice. Acest site a venit in ideea unei pasiuni de a scrie si in general scriu un articol cand am inspiratie.
La inceput de an am ales sa va scriu un prim articol despre DOTERRA. Si as vrea sa va semnalizez in prima instanta, neaparat, ca sunt in lumea DOTERRA de foarte putin timp, nu le promovez in mod special produsele si prin acest articol nu incerc sa conving pe nimeni sa cumpere nimic. Este vorba doar de experienta pe care am castigat-o in cele 3 luni de cand le incerc, cu timiditate si inca cu putina neincredere.
Auzisem prima data de uleiurile esentiale prin vara, intr-un moment in care eram cu Cezar in parc. Nu auzisem neaparat despre o firma sau alta, insa ma abordase o doamna in parc cu imi daduse o mostra minuscula cu ulei de portocale, care spunea ea ca face minuni la orice. Hm…neincrezatoare, am aruncat si sticluta , desi era utila sa pun poate ceva in ea, si cartea de vizita. Tot prin vara, am mai auzit de uleiurile essential (cele cumparate din plafar) de la o prietena si totodata vecina de-a mea. Le folosea ca scop terapeutic si ca sa trateze diversele bubite, intepaturi ale copiilor. Auzem pentru prima data de ulei de tamaie, ulei de menta, ulei de lavanda. Incerc sa nu dau nume de marci, in primul rand pentru ca nu vreau sa fac reclama, iar in al doilea rand, pentru ca doresc sa ma rezum strict doar la ce am incercat pana acum si sa fie clar o parere personala.
Momentul in care am incercat sa cumpar 2 din ele a fost prin toamna. Si a tinut strict de niste crize de pavor nocturne ale lui Cezar, combinate cu teama de a ramane la gradi, cu despartirea lui fata de mine (dupa aproximativ 3 ani de stat zi de zi impreuna, eu m-am reintors la servici, iar Cezar a trebuit sa inceapa adaptarea la gradinita), cu ideea ca este un loc nou, oameni noi care sa aiba grija de el, copii multi si agitatie.
Cezar mai fusese la aceea gradinita (stiti ca v-am mai povestit de gradi RIO din Tei), mai incercasem in cateva randuri se vada cum este, sa cunoasca doamnele de acolo, ritmul , copii, dar i-a fost intradevar greu, poate mult mai greu decat copiilor care merg de la 2 ani la gradi.
A fost un moment dificil pentru el, si mai ales pentru mine, pentru ca il lasam efectiv urland dimineata si mi se sfasia inima. Insa cu parere de rau, trebuia sa Ias pana la urma cu dna educatoare, si sa nu mai mai uit in urma. Oricat de dragute au fost doamnele de la gradi cu el, saracutul plangea de mama focului, si usor s-a izolat. Nu si-a facut usor nici un prieten, nu se juca cu nimeni, in prima faza nu dormea nici cu acestia, ci doar in sala de mese pe jos, leganat de dna educatoare. Nu manca decat daca aceasta era prezenta si doar daca ii dadea dansa cu lingurita. Fereasca sfantu sa fie o zi in care doamna sa nu fie, pentru ca nu manca nimic. Nu mai zic de nevoile fiziologice, pentru ca si pe acestea si le reprima si ma astepta pana veneam sa il iau acasa, sau facea numai pe el.
Dupa vreo doua luni intens traite asa, cu multe plansete si suspine, a inceput perioada de pavoruri nocturne. Si a durat cam doua saptamani, aproape zi de zi, pana cand m-am hotarat sa incerc la indemnul unei college de la birou uleiurile Doterra.
Va spun din start ca am fost extrem de neincrezatoare, si nici acum nu pot spune ca , cred pe deplin in ele, insa m-am lasat condusa in cateva mici situatii de puterea lor si pare ca nu am pierdut nimic, ci doar am avut de castigat.
Am cumparat la acel moment un set de 2 uleiuri ce merg dupa cum spun ieri, mana in mana, Balance si Serenity.
Balance l-am folosit dimineata si seara, aplicate cateva picaturi diluate in ulei de cocos, pe talpi. Iar Serenity l-am difuzat seara la culcare, circa 3-4 ore, zi de zi. Dupa circa 3 saptamani de utilizare zilnica, am observant ca Cezar a devenit mai linistit dimineata la gradi cand il lasam, iar noaptea nu mai avea cosmaruri. Iar cosmarurile pana acum nu au mai revenit, si au trecut circa doua luni de cand nu am mai folosit aceste doua uleiuri
Difuzarea acestora am facut-o tot cu difuzorul lor. Am incercat in prima faza un difuzor de la Dormeo care avea si functie de aromaterapie, insa nu simteam nici un miros emanat in casa, nici daca stateam langa el. Asa incat, dupa aproximativ o saptamana de teste, am ales sa achizitionez si un set de starter ce continea si difuzorul Doterra.
Am zis ca in cel mai rau caz, daca aleg pana la urma sa nu mai cumpar aceste uleiuri, il pot refolisi si cu alte tipuri de uleiuri, de combinatii, asa ca mi s-a parut bun in casa. Asa spuneam eu atunci, insa cel putin pe moment sunt multumita de ce am reusit sa fac cu aceste uleiuri incat nu cred ca ma voi reprofila prea curand J
Mai jos regasiti informatii despre Balance si Serenity
Balance (Amestec pentru echilibrare)
Aroma caldă lemnoasă a amestecului doTERRA Balance creează o senzație de calm și bunăstare. Acest amestec perfect de Molid, Lemn de Ho, Tămâie, Mușețel albastru marocan, Mușețel roman și Ulei de cocos fracționat oferă o aromă ispititoare, care favorizează liniștea și relaxarea. Uleiul esențial de Molid, prezent în doTERRA Balance, era utilizat de nativii americani în scopuri curative și spirituale și continuă să fie utilizat și azi pentru a oferi armonie minții și trupului. Uleiurile de Lemn de Ho, Mușețel albastru marocan și Mușețel german pot ameliora senzațiile de anxietate, iar uleiul de Tămâie sprijină echilibrul emoțional.
Beneficii primare
- Favorizează relaxarea întregului corp.
- Poate ajuta la ameliorarea stărilor de anxietate.
- Evocă sentimente de liniște și echilibru.
Ingrediente:
Ulei de cocos fracționat, molid (frunză), lemn de Ho (frunză), tămâie (rășină), mușețel albastru marocan (floare), mușețel german (floare), osmanthus (floare)
Descriere aromatic : Aerisit, proaspăt, dulce, lemnos
Utilizări
Începe-ți ziua aplicând doTERRA Balance pe tălpi, pentru a-ți induce sentimente de liniște și calm.
doTERRA Balance este un amestec de uleiuri esențiale minunat pentru un masaj al mâinilor cu AromaTouch.
Indicații de utilizare
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Serenity
Amestecul pentru serenitate doTERRA Serenity are o aromă calmantă și relaxantă care asigură o experiență unică de utilizare. Acest amestec perfect echilibrat, cu efect de liniștire, poate fi resimțit imediat, conferind utilizatorului o stare minunată de relaxare. doTERRA Serenity combină uleiuri esențiale renumite pentru proprietățile lor de detensionare și de calmare a stărilor emoționale, favorizând un somn odihnitor în cazul utilizării aromatice.
Complexul odihnitor doTERRA Serenity este o combinație unică de ulei esențial de levănțică și extracte naturale din plante într-o capsulă vegetală, care te ajută să te bucuri de un somn reconfortant, fără senzaţie de ameţeală sau somnolenţă a doua zi.
Setul de familie pe care eu de exemplu l-am achizitionat contine in mare parte uleiuri de pot fi folosite cu success in cremele de fata, in balsamurile de par, gen Lavanda, Arbore de ceai, , un ulei numit On Guard bun pentru sustinerea imunitatii, Peppermint (menta), utila pentru intepaturi de insect, pentru bubite de exemplu, amestecul Air util pentru o respiratie mai usoara atunci cand nasul este ingreunat de secretiile nazale. si Lamaia, pe care am folosit o cu succes sa scot cateva pete de rugina de pe chiuveta de la baie J
Va dau mai jos detalii despre fiecare ulei esential in parte, doar din cele utilizate de mine zi de zi.
1. Lavender (Lavanda)
Datorită aromei distincte și aplicațiilor sale infinite, Levănţica este utilizată de secole. În antichitate, romanii și egiptenii foloseau Levănţică în apa de baie și la gătit. De atunci, mulți au descoperit numeroasele beneficii date de Levănţică. Uleiul esențial de Levănţică este utilizat pe scară largă la fabricarea produselor cosmetice și a parfumurilor. Aplicat local, uleiul de Levănţică este deseori folosit pentru atenuarea imperfecțiunilor tenului.
Beneficii primare
Calmează iritațiile ocazionale ale pielii.
Atenuează imperfecțiunile pielii.
Descriere aromatic : Pudrat, floral, ușor
Metodă de extragere: Distilare cu aburi
Partea plantei: Floare
Utilizări:
· Adaugă-l în apa de baie pentru a facilita relaxarea sau aplică-l pe tâmple și pe ceafă. Pentru baie, uleiul ar fi bine sa il puneti pe putin bicarbonate sau pe sarea de baie.
· Adaugă Levănţică la loțiunea pentru ten sau corp, pentru a atenua imperfecțiunile pielii.
· Adaugă câteva picături de Levănţică pe tălpi la culcare.
Indicații de utilizare
Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Lavanda eu de exemplu o difuzez de vreo doua luni seara de seara in casa pentru ca imi place le nebunie mirosul sau. O stiam de cand am avut sinuzita acuta si am utilizat planta in sine pentru a face inhalatii. A fost un miracol si m-am ajutat sa scap teribil de rapid de aceasta afectiune, fata de toate medicamentele incercate. Flori de lavanda uscate tin mereu in casa pentru astfel de urgente, pentru ca nu se gasesc decat toamna.
2. Ylang Ylang
Uleiul esențial de Ylang Ylang este obținut din florile în formă de stea ale copacului de Ylang Ylang și este utilizat pe scară largă la realizarea parfumurilor și în aromaterapie. Asemănător cu uleiul de Iasomie, uleiul de Ylang Ylang a fost utilizat de-a lungul secolelor în cadrul ceremoniilor religioase și de căsătorie. În aromaterapie, Ylang Ylang este utilizat pentru reducerea stărilor tensionate și a stresului și stimularea gândirii pozitive. Ylang Ylang este utilizat frecvent în produsele de lux pentru îngrijirea părului și a pielii, datorită parfumului său și proprietăților sale hrănitoare și protectoare. Când este utilizat intern, uleiul de Ylang Ylang are o acțiune antioxidantă.
Beneficii primare
Oferă sprijin antioxidant.
Contribuie la menținerea unui aspect sănătos al pielii și părului.
Binedispune și are un efect calmant.
Descriere aromatic: Dulce, bogat, condimentat
Metodă de extragere: Distilare cu abur
Partea plantei: Floare
Utilizări:
· Pune Ylang Ylang într-o baie cu săruri pentru relaxare. Pentru baie, uleiul ar fi bine sa il puneti pe putin bicarbonate sau pe sarea de baie.
· Împrospătează-ți tenul cu un tratament facial cu aburi prin aromaterapie, folosind uleiul esențial de Ylang Ylang.
· Aplică-l pe încheieturi, pentru un parfum floral dulce.
· Adaugă Ylang Ylang la Ulei de cocos fracționat doTERRA, pentru a prepara un balsam de păr cu acțiune de îngrijire profundă.
· Administrează-l intern pentru sprijin antioxidant.
3. Melaleuca (arborele de ceai)
Cunoscut și cu denumirea din limba engleză „Tea Tree”, uleiul esențial de Melaleuca (Arbore de ceai) este alcătuit din peste 92 de compuși diferiți și are aplicații nelimitate. Frunzele arborelui de ceai au fost utilizate de-a lungul secolelor de aborigenii din Australia. Aceștia striveau frunzele și inhalau uleiul pentru efecte benefice asupra respirației și aplicau frunzele direct pe piele pentru un efect răcoritor. Uleiul esențial de Melaleuca este cunoscut pentru proprietățile sale purificatoare. Poate fi folosit pentru curățarea și purificarea pielii și a unghiilor și contribuie la menținerea unui ten sănătos. Administrat intern, uleiul esențial de Melaleuca sprijină funcționarea adecvată a sistemului imunitar* și poate fi utilizat, de asemenea, pe suprafețele din întreaga casă, pentru a le proteja împotriva agenților dăunători. Uleiul esențial de Melaleuca este utilizat frecvent pentru calmarea iritațiilor ocazionale ale pielii, iar prin difuzare, contribuie la purificarea și împrospătarea aerului.
Beneficii primare
Recunoscut pentru efectul său de curățare și întinerire a pielii.
Descriere aromatic : Ierbaceu, verde, aromă de piele tăbăcită
Metodă de extragere : Distilare cu abur
Partea plantei : Frunză
Utilizări
· Pentru iritațiile ocazionale ale pielii, aplică 1-2 picături de ulei esențial de Melaleuca pe zona afectată.
· Combină 1-2 picături cu loțiunea ta pentru curățarea feței, pentru a-i intensifica proprietățile de curățare sau aplică-l pe piele după ras.
· Aplică-l pe unghiile de la mâini și de la picioare după duș, pentru a le purifica și a le menține aspectul sănătos.
Indicații de utilizare
Difuzare: Pune trei-patru picături într-un difuzor la alegere.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
4. Bergamota
Obținut de pe coasta minunatului Reggio Calabria din Italia, uleiul de Bergamotă este unul dintre cele mai unice uleiuri de citrice. Italienii folosesc de mulți ani uleiul de Bergamotă în diferite scopuri – la întinerirea aspectului tenului, reducerea stresului și altele. Uleiul de Bergamotă are multe atribute unice care îl diferențiază de alte uleiuri de citrice, printre care exclusivitatea locului de cultivare, faptul că este un ulei dulce extras dintr-un fruct amar și capacitatea sa de a crea o ambianță de calm și bună-dispoziție, ca să menționăm doar câteva. Utilizat frecvent pentru calmarea pielii, la masaj, pentru purificare și stimularea bunei-dispoziții, uleiul esențial de Bergamotă este un produs versatil deosebit de apreciat.
Beneficii primare
Agent de curățare și purificare puternic.
Poate ajuta la obținerea unui ten curat, cu aspect sănătos când este aplicat local.
Descriere aromatic: Citric, condimentat, cu note înalte florale
Metodă de extragere: Presare la rece/Stoarcere
Partea plantei: Coajă de bergamotă
Utilizări
· Aplică-l pe piele la duș și bucură-te de acțiunea sa de purificare a pielii.
· Folosește-l în combinație cu Uleiul de cocos fracționat doTERRA pentru un masaj calmant și relaxant.
· Adaugă una-două picături la loțiunea ta pentru curățarea tenului făcută în casă.
Indicații de utilizare
Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales..
Aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
5. Geranium (muscata)
Aparținând genului de specii de flori Pelargonium, mușcatele sunt cultivate pentru frumusețea lor și pentru utilizarea ca ingredient fundamental în industria parfumurilor. Deși există peste 200 de varietăți de flori în cadrul genului Pelargonium, doar câteva sunt utilizate pentru extracția uleiurilor esențiale. Utilizările uleiului esențial de Mușcată datează încă din Egiptul Antic, când egiptenii foloseau uleiul de Mușcată pentru înfrumusețarea pielii. Uleiul de Mușcată curăță tenul și sprijină sănătatea părului, ceea ce îl face ideal în produsele pentru îngrijirea tenului și a părului. De asemenea, aroma sa contribuie la sentimente de calm și echilibru.
Beneficii primare
Te ajută să ai un ten curat și sănătos.
Conferă părului o strălucire sănătoasă vibrantă.
Descriere aromatic: Ierbaceu, verde, floral, dulce, uscat
Metodă de extragere: Distilare cu aburi
Partea plantei: Planta integrală
Utilizări
· Adaugă o picătură la crema ta hidratantă, pentru un efect de netezire a tenului.
· Uleiul de Mușcată este excelent atât pentru părul uscat, cât și pentru părul gras. Adaugă câteva picături în flaconul de șampon sau balsam de păr, pentru a-ți crea propriul produs de îngrijire profundă a părului.
Indicații de utilizare
Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
6. On Guard
Fiind unul dintre cele mai populare amestecuri de uleiuri esențiale de la doTERRA, On Guard oferă opțiuni de utilizare și beneficii incredibile. Prin utilizare internă zilnică, doTERRA On Guard sprijină funcțiile naturale ale sistemului imunitar. Cu o aromă unică, On Guard oferă o alternativă aromată, naturală și eficace la produsele sintetice. Consumă-l într-o băutură la alegere sau adaugă-l la rețeta preferată de desert, pentru un bonus nutritiv.
Beneficii primare
Aromatizarea mâncărurilor.
Energizează și binedispune.
Ingrediente: Uleiuri esențiale de portocală sălbatică (coajă), cuișoare (mugur), scorțișoară (scoarță), eucalipt (frunză) și rozmarin (frunză/floare).
Descriere aromatica: Cald, condimentat, camforaceu, lemnos
Utilizări
· Înmoaie câteva felii de măr într-un bol cu apă și o picătură de On Guard pentru a obține o gustare sănătoasă.
· Adaugă o picătură de On Guard în apă sau ceai.
· Folosește o lavetă îmbibată cu apă și 1-2 picături de On Guard pentru a șterge suprafețele din bucătărie și baie.
Indicații de utilizare
Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă cu 1-10 picături de ulei cărăuș.
On-guardul l-am utilizat in doua variante:
· Pentru mine – intern – am facut un amestec de miere si propolis (cam 50 ml miere, 50 ml propolis), zeama de la o lamaie mai mare, si 4 picaturi din acest ulei . Am luat timp de o saptamana in fiecare dimineata cate o lingura serioasa, inainte de a pleca la birou, si pana acum pot spune ca nu am avut parte decat de o raceala , nu foarte serioasa , nu una care sa ma tina la pat sau sa nu ma lase sa merg la munca sau sa imi vad de copii. Am avut doar vreo 2 zIle de secretii nazale, si o tuse iritanta datorita unei faringite.
· Pentru copii – extern – am facut un amestec in ulei de cocos, ulei pe care il folosec des pe piele, in care am adaugat On guard si Melaleuca, si pe care l-am dat seara de seara timp de 3 saptamani pe spatele lor. Dupa o luna, am repetat actiunea inca o saptamana. In plus, in decembrie l-am difuzat in casa de fiecare data cand ii prindeam impreuna, pe parcursul a celor 3 saptamani. SI mi-a placut mult de tot cum miroasea si acesta.
Pot spune ca ai mei copii, pana acum au stat super bine la capitolul raceala. Cel mare care e beneficiat de ambele sesiuni de uleiala nu a racit pana acum deloc, de aproximativ 2 luni de zile de cand sunt viroze la tot pasul, iar cel mic a avut un episode in decembrie , insa nu a participat la prima sesiune de uleiala. El deabea pe a doua a prins-o, pentru a fost reticent si nu ii placea masajul pe spate. Insa voi repeta si cu el tot asa 3 saptamani si chiar sunt curioasa daca va tine un pic mai bine imunitatea sus.
In gama On guard, pentru ca da, exista aici o gama intreaga, sunt multe alte produse, cum ar fi apa de gura, pasta de dinti, produse pentru spalat rufele, insa pe acestea nu am apucat sa le incerc deloc pana acum. Le iau pas cu pas, rand pe rand, in functie de ce nevoie as putea acoperi si poate ca pana la final de an sa imi formez o parere si mai larga despre aceste produse bazate pe uleiuri esentiale pure.
Despre Air si Lemon (lamaie) inca nu va pot da prea multe detalii pentru ca le-am folosit prea putin. Air-ul l-am difuzat cand era meu cu nasul infundat sau cel mic si personal mi s-a parut ca daca am pus difuzorul aproape de capul patului ne-a ajutat sa dormim putin mai bine, am respirat mai usor. Iar Lamaia am folosit-o un pic la curatenie, de exemplu cateva picaturi diluate cu apa si otet pentru a sterge geamurile, sau pentru a scoate cateva pete de rugina dupa cum va spuneam.
Produsele lor sunt multe, de la uleiuri esentiale pana la amestecuri de uleiuri, produse de spa, produse de ingrijire ten si par, produse pentru copii gen vitamine, produse pentru slabit si vitamine pentru adulti, sunt N variante si tipuri. Desi acum pot spune ca sunt reprezentat Doterra, eu nu am ales sa le fac neaparat o reclama in ideea de vinde ceva, ci am ales sa imi impartasesc pur si simplu parerea cu privire la fix uleiurile incercate de mine, cele care mi s-au parut ca ne-au imbunatatit putin anumite aspecte ce aveau nevoie sa fie imbunatatite. Cel putin eu sunt mega entuziasmata de uleiul meu de fata si de masca de par special creata , masca de imi lasa parul super matasos si mai revitalizat. Basca ca imi cade si mai putin de cand folosesc aceasta combinatie!
Vreau sa va spun ca nu toate cele de mai sus mi s-au parut faine la miros, desi alte persoane care le folosesc spun ca miros dumnezeieste. Unele chiar mi se pare dizgratioase mie, insa aparent se spune ca uleiurile pe care nu le suportam, sunt cele de care avem cel mai mult nevoie J Nu stiu inca daca e adevarat sau nu, insa inca testez acest lucru.
Beneficiile pe care aceste uleiuri mi le-au adus mie am incercat sa le transmit si mai departe, celor care au vrut sa incerce. Am dat unei colege de la birou o sticluta cu Balance diluata in ulei de cocos, pentru ca nu dormea bine de o perioada de timp. Are o scurta utilizare cu acesta, dar imi spunea ca deja simte o imbunatatire a somnului. Tot asa, i-am facut unor prietene cate o sticluta cu ulei de cocos, lavanda si arbore de ceai, pe care o folosesc pentru hidratare dimineata si seara, zi si de zi. Mi s-a dat ca si feedback faptul ca pielea este mai radianta, mai moale si catifelata.
La final pot spune ca pana in present nu regret deloc ca am achizitionat aceste uleiuri si incerc pe cat de mult pot sa descopar si beneficiile celorlalte pe care inca nu le-am testat in detaliu. Urmeaza sa incerc cu siguranta in viitorul apropiat un roll on pentru cosuri, pe care deabea astept sa il primesc, pasta lor de dinti naturala, si detergentul de rufe. Pentru cele din urma mai dureaza putin, sunt pe wishlist!
Sper ca va placut articolul meu, sper sa fie o experienta relativ relevanta cea a mea, pentru ca despre Doterra veti gasi ceva informatii si multe persoane care le vanda, pe Olx sau nu, insa multi vor spune orice doar ca sa convinga si sa aiba cumva un castig. Eu am vrut sa le testez asa cum va spuneam la inceput, pe Balance si Serenity, tocmai pentru copilul meu speriat , agitat emotional si au mers. Apoi am tot citit despre beneficiile asupra unghiilor, parului, fetei si am decis sa incerc. Daca nu eram convinsa de ele nu v-as fi scris J
Miliana
Cristina, sa stii ca si eu le utilizez de aproape doi ani si sunt foarte utile, atat pentru beneficiile aromatherapy, cat si pentru partea mai practica, cu uleiul de lamaie poti scoate foarte usor si repede mirosul de mancare, de exemplu 🙂 Succes in descoperirea lor!