Trotineta Vtech este compusa din doua piese, respectiv trotineta/balansoar, si partea de volan care se scoate si se poate folosi independenta. Cand am ales aceasta trotineta am avut in vedere doua aspecte. In primul rand, mi-a placut ideea ca jucaria are trei modalitati de a fi folosita: trotineta, balansoar si jucarie cu volan. M-am gandit ca ar putea fi o distractie mai mare decat o simpla jucarie. In al doilea rand, ma atrasese fix volanul de la Vtech pe care il vazusem si in varianta de jucarie de sine statatoare…Volanul costa la Bebe Tei, de unde stiti ca imi fac mai mereu cumparaturile legate de jucarii, circa 170 ron, iar jucaria cu totul a fost 280 ron. Am zis ca merita efortul , pentru ca si daca luam o trotineta separat de volan, tot la banii acestia ajungeam, si poate ca produsul nu ar fi fost de aceiasi calitate ca si cele de la Vtech.

Avusesem o trotineta mult mai mica pentru David cand a fost mic, pe care o dadusem, dar imi aduc clar aminte ca a reprezentat un mare succes printre jucariile folosite in casa. Numai ca aceea era mult mai joasa, si pentru un copil inalt ca Cezar sigur nu s-ar fi potrivit.

Cezar la inceput nu prea a fost interesat de ea, recunosc. Si a fost ca o mica dezamagire, pot sa spun. Insa, incet incet, a prins gustul. Acum se urca destul de des pe aceasta, se joaca cu butoanele si volanul, si tot merge inapoi ca racul. Da, doar inapoi, pentru ca inca nu stie cum sa mearga inainte. Il tot invat, si il plimb prin casa, in ideea de a prinde spilul cu datul din picioruse in lateral pentru a avansa, dar inca nu am un mare succes. Sau poate stie si de fapt nu vrea. Cine il cunoaste mai bine pe Cezar stie si faptul ca este un mare *hot*. face de multe ori ce vrea el 🙂

Rider-ul de la Vtech este prevazut cu volan, schimbator de viteza, butoane de semnalizare, butoane pentru telefon, ecran luminos cu afisaj, practic multe elemente reale cu care copii pot sa se distreze prin joaca.

 

Trotineta de la Vtech ne ajuta copii sa invete in mai multe arii:

  • sa cunoasca literele alfabetului
  • sa cunoasca culorile
  • sa cunoasca formele geometrice: cerc, patrat, triunghi
  • sa cunoasca numerele

 

Trotineta se adreseaza copiilor intre 18 si 36 luni, insa va spun sincer ca imediat ce am adus-o acasa a reprezentat un atractie nemaivazuta pentru David, care maine poimaine face cinci anisori. Desi este un lungan, si nu prea poate sa incapa pe ea, a circulat prin toata casa si s-a prefacut ca este la volanul unei mari motociclete de curse, pana a obosit.

Varianta de balansoar se poate folosi de copii intre 12 si 36 luni, si vreau sa va spun desi un balansoar presupune balans, mie mi se pare destul de stabil si cam greu de daramat prin joaca, mai ales daca copilul este mic. Plasticul este dur si copilul ar avea nevoie de multa forta ca sa se poata darama cu ea.

Partea de volan o poate folosi copilul atat direct pe bicicleta, cat si in pat. Se adreseaza copiilor intre 6 si 36 luni, si este destul de interesanta deoarece este foarte viu colorata, are cantecele si sunete menite sa atraga copilul. Aceasta jucarie este unica printre cele destinata copiilor mici, tocmai datorita faptului ca este un model 3 in 1, si practic tocmai din aceasta cauza mi se pare ca si pretul este unul destul de echilibrat, tinand cont de faptul ca toate jucariile pentru copii au fost, sunt si vor fi mereu scumpe, daca le cumparati de noi, si le luati si de buna calitate.

Tricicleta v tech

troti

 

vtech1